Rıza Çalımbay'dan Şenol Güneş sözleri

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan çok özel açıklamalar

Katıldığı bir televizyon programında spor yaşamına dair konuşan Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Beşiktaşlı yıllarına dair özel açıklamalarda bulundu. 



Futbolculuktan teknik adamlığa geçişine dair konuşan Rıza Çalımbay, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in ismini de zikrederek şu ifadeleri kullandı: "Benim kadar kimse Beşiktaşlı olamaz. Ben orada futbola başladım orada bıraktım. Her türlü rekoru kırdım. Her şampiyonluğu yaşadım. Ancak benim sorumluluğum var. Şimdi Trabzonspor'dayım bu herşeyden önemli. Ben gittiğim hiç bir yerde Beşiktaş'a kötü konuşmadım. O yüzden Şenol Güneş ile benim işimiz çok zor. Eskişehir'deyken Beşiktaş'la önemli maça çıktık. Maçta orta sahada iki genç oynattım ve maçta 2-1 öndeyken 3-2 yenildik. hakkımda demedikleri kalmadı. O oynattığım iki genç de Alper Potuk ile Veysel Sarı'ydı. Ben her zaman söyledim, biz Beşiktaş'ta altyapıdan itibaren ahlakı saygıyı öğrendik. Şimdi Trabzonspor'dayım ve Trabzonspor'u konuşmalıyız."

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri