Özgür Yanka'nın Trabzonspor karnesi! Galatasaray'ın intikamı olmasın....!

Kayserispor ile Trabzonspor yarın saat 14.00'da Kayseri'de karşılaşacak ve karşılaşmayı Özgür Yankaya yönetecek.

Haber61 - Spor Servisi

 Trabzonspor Spor Toto Süper Lig’in 11. Hafta karşılaşmasında depğlasmanda Kayserispor  ile karşı karşıya gelecek.
 
04.11.2017 Cumartesi  günü saat 14:00’da oynanacak karşılaşmayı hakem Özgür Yankaya yönetecek. Yankaya’nın yardımcılıklarını Baki Tuncay Akkın ve Erdinç Sezertam yapacak. Maçın 4. hakemi ise Serklan Tokat olacak.
 
Özgür Yankaya en son Trabzonspor’un bu sezon 10.09.2017 tarihinde evinde Gençlerbirliği  ile oynadığı ve 3-1 kazandığı karşılaşmada düdük çaldı.
 
ÖZGÜR YANKAYA’NIN TRABZONSPOR KARNESİ
 
Özgür Yankaya bugüne kadar Trabzonspor’un 17 karşılaşmasında düdük çaldı. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda 9 galibiyet 4 mağlubiyet ve 4 beraberlik aldı. Trabzonsporlu futbolcular bu karşılaşmalarda 1 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları da 1 kırmızı kartla cezalandırıldı. Yankaya, Trabzonspor’un deplasmanda oynadığı 6 maçı yönetti. Trabzonspor bu maçlarda 2 galibiyet ,1 mağlubiyet ve 3 beraberlik aldı.
 
KAYSERİSPOR  MAÇLARI
 
Özgür Yankaya Kayserispor’un ise bugüne kadar 17 karşılaşmasında düdük çaldı. Kayserispor bu maçlarda 9 galibiyet 5 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Söz konusu karşılaşmalarda Kayserisporlu futbolcular 2 kırmızı kart görürken rakip takım oyuncuları da 1 kırmızı kartla cezalandırıldı. Yankaya Kayserispor'un içerde oynadığı 8 karşılaşmayı yönetirken Kayserispor'un bu maçlarda 5 Galibiyet ve 5 beraberlik elde etti ve hiç kaybetmedi. Bu maçlarda Kayserisporlu oyuncular kırmızı kart görmedi.
 
PENALTI VERDİ
 
Özgür Yankaya 26 Aralık 2015 tarihinde İstanbul'da oynanan ve 1-1 sona eren Kasımpaşa Trabzonspor karşılaşmasını yönetti. Bu karşılaşmada Yankaya yaşanan penaltı pozisyonları nedeniyle büyük eleştiriler alırken bir pozisyonda Mustafa Yumlu'nun rakip oyuncu Costa'yı ceza sahası dışında düşürmesine penaltı vermişti.
 
BARİZ GOLÜ ES GEÇTİ

 
Özgür Yankaya’nın Trabzonspor karnesi! Bariz golü vermemişti...
 
Özgür Yankaya bu maçın öncesinde 29 Aralık 2014 tarihinde Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan ve 4-1 Eskişehirspor'un galibiyeti ile tamamlanan karşıklaşmayı yönetti. Bu maçının 14. dakikasında gelişen Trabzonspor atağında Yusuf Erdoğan'ın sol kanattan yaptığı orta doğrudan auta gitmek üzereyken kaleci Boffin'in müdahalesiyle top tekrar oyun alanına girdi. Kalenin üst ağları ile direğin birleştiği bölümden geri dönen topu, Oscar Cardozo altı pastan kafayla ağlara gönderdi. Ancak bu vuruş öncesi, yardımcı hakem topun dışarıdan oyun alanına girdiğini söyleyerek golü vermedi. Hakemin kararı sonrasında Trabzonsporlu futbolcuların ve taraftarların yoğun tepkisi sonuç vermedi.
 
FAULÜ VERMEDİ GOL OLDU
 
Ayrıca skandal bununla bitmedi. 32. dakikada bu kez Yusuf Erdoğan'a yapılan bariz faulü es geçen Yankaya, bu pozisyonun devamında Trabzonspor'un gol yemesine neden oldu. Bu pozisyonda Kamil Ahmet, Yusuf'a sert müdahalede bulunarak topu aldı. 78'de Andaç'ın pası ile skoru 3-1 yapan Ömer de net ofsayttaydı. Hakem Özgür Yankaya bu pozisyonu da es geçti.
 
GALATASARAY'IN GOLÜNE SEVİNMİŞTİ
 
Özgür Yankaya'nın 29 Kasım 2014 tarihinde Gaziantep'te oynanan Gaziantepspor - Galatasaray maçını yönetirken Burak Yılmaz'ın 89. dakikada kaydettiği golde ayağını kaldırması dikkat çekmişti. Özgür Yankaya'nın pozisyonu izlediği sırada Burak'ın kafa vuruşu sonrası top ağlara girerken heyecanlanıp refleks olarak topa vurur gibi yapması gözlerden kaçmadı.
 
İŞTE O GÖRÜNTÜ

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri