Onur: Sıkıntıları aşacağız

Onur, sıkıntıların aşılacağını dile getirdi

Son dönemdeki performansıyla dikkat çeken Fırtına’ nın kaptanı Onur Kıvrak, iyi kadrolarının karşılığını bu zamana kadar alamadıklarını belirtti. Her şeye rağmen son haftanın son dakikasına kadar savaşacaklarını vurgulayan 29 yaşındaki kaleci, “Bu şehrin ne istediğini çok iyi biliyorum. Mücadele ve savaşmak. Sadece galibiyete şartlanmış bir camia değil Trabzonspor. Oynamaya, mücadeleye, sava şmaya öncelik vermiş bir seven kitlemiz var. Tü m yaşadıklarımıza rağmen sezon sonunda Avrupa bileti almayı hedefliyoruz” dedi.

‘Bordo ile Mavi’yi yüceltmek gerek’ 

Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun, Muharrem Usta’dan görevi devralması ile ilgili de konuşan Onur, “Göreve kim gelirse, gelsin Trabzonspor ’un lideridir, başkanıdır. Hedefinin de Trabzonspor’da iyi şeyler yaşamak olduğundan hiç kuşku duymamak lazım. Bizim de futbolcusundan, taraftarına kadar yapmamız gereken tek şey Bordo ile Mavi’yi yüceltmektir” yorumunu yaptı.

‘Sıkıntıları aşacağız’ 

Zorlu bir süre çten geçtiklerini belirten tecrübeli file bekçisi, “Trabzonspor çok büyük bir camia. Büyük camialar böyle sorunların üste sinden gelecek kadar güçlüdür. O nedenle de kısa sürede her türlü sıkıntıyı aşacağımıza inanıyorum. Önemli olan her zaman Trabzonspor’dur ve kim olursa olsun Trabzonspor kazanacaktır” ifadelerini kulland

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri