Muhammet'e A Takım şansı

Teknik patron Sadi Tekelioğlu, kısa sürede A takıma altyapıdan bir isim kazandırmak istiyor. Bu konuda bazı futbolcularla da fikir alışverişinde bulunan Tekelioğlu, "Muhammet Beşir çok yetenekli, o bize alıştı" yorumlarından fazlasıyla memnun kaldı. Tecrü

Teknik patron Sadi Tekelioğlu, kısa sürede A takıma altyapıdan bir isim kazandırmak istiyor. Bu konuda bazı futbolcularla da fikir alışverişinde bulunan Tekelioğlu, "Muhammet Beşir çok yetenekli, o bize alıştı" yorumlarından fazlasıyla memnun kaldı. Tecrübeli teknik adamın, milli takım kampında bulunan Muhammet Beşir'i Trabzon'a döndükten sonra yeniden A takıma dahil etmesi bekleniyor.
 
Milli takımda tutulmuyor
Bu arada Muhammet Beşir, milli takımdaki performansıyla da göz dolduruyor. Genç golcü U19 Milli Takımımızın, Azerbaycan'da oynanan U19 Avrupa Şampiyonası Eleme Turu'ndaki üçüncü ve son maçında Ukrayna'yı 3-0 geriden gelip 4-3'lük skorla mağlup ettiği maçta galibiyeti getiren son golü atan isim oldu. Beşir'in Tekelioğlu ile birlikte artık A takım için ter dökmeye başlayacağı dile getiriliyor.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri