Lokman Sadıklar: Burak Yılmaz olmayınca...

Trabzonspor yöneticilerinden Lokman Sadıklar Fenerbahçe maçının ardından Haber61'e konuştu.

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor bu akşam sahasında Fenerbahçe'yi adeta sahaya gömdü. Bordo mavili ekibin yönetim kurulu üyesi Lokman Sadıklar karşılaşma sonrası Haber61'in mikrofonlarına özel açıklamalar yaptı 

Lokman Sadıklar "Hafta boyu biz yöneticiler kulüp çalışanları teknik ekip hep beraber onları mutlu etmek için elimizden geleni yaptık. Onlara hisettirmediğimiz stresi yaşadık. Futbol bu, skoru belli olmaz. Oynadığımız takım Fenerbahçe. Stresliydik ama iyi bir oyunla galip geldik. Heyecanımız devam ediyor. Hepimizin bu galibiyete ihtiyacımız vardı. Kongre öncesi herkese doping oldu. Umarım bu seri devam eder. Bu çıkış devam eder." dedi.

Sosa ve Uğurcan'a dikkat çeken Sadıklar "İki parantez açalım biri Uğurcan biri Sosa. Uğurcan Trabzonspor'un ve Türkiye'nin en iyi kalecisi olacak. Bu maçlar genç çocuklar için kırılma noktası olur. Ama iyi sonuçlandı. Uğurcan bugün hem Trabzonspor hem kendi sayfasını yeniden açtı. Sosa'nın arkadaşlarını nasıl yönettiğini gördük. Sosa bence Fener maçından sonra iyi  olacak. Özlediğimiz Sosa geliyor. Daha güzel günler bizi bekliyor. Hüseyin Türkmen hatasıza yakın oynadı. Abdulkadir ve Yusuf genç oyuncular, Trabzonspor'un  ve onlardan sonra gelecek arkadaşlarının idolleri. Abileriyle vakit geçirmeleri normal ama Yusuf ve Abdulkadir Trabzonspor için çok önemli. Trabzonspor'un kurtuluşu için, alttan gelen oyuncular için bir sinerji olacaktır." ifadelerini kullandı.

Sadıklar " Yusuf ve Abdulkadir, Burak ile olduğu zaman Burak sorumluluğu üzerine alıyordu. Burak olmayınca sorumlulukları üzerine aldılar ve güzel işler yaptılar. Burak olunca kötü demiyorum ama olmayınca çocuklar daha fazla sorumluluk üstlendi. " şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (21)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri