Küçük Trabzonsporlu'nun hayali gerçek oldu!

Trabzonsporlu küçük Gökdeniz'in hayalı gerçek oldu.

Bursa’da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin, hayalini gerçekleştirdi.


Okul takımında Trabzonspor formasıyla mücadele eden, tek hayali Trabzonsporlu futbolcuları görmek olan Şahin, bu akşam oynanacak olan Akhisar maçı öncesinde takımın kamp yaptığı otele babası Mustafa Şahin ve Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu ile birlikte geldi.

Kaptan Onur Recep Kıvrak, N’doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç, Olcay, Zeki, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz’in mutluluğu gözlerinden okundu. Onur, Gökdeniz Şahin’e forma ve kaşkol hediye etti. Onur, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz’e vereceğini belirterek, “Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez” dedi.

Futbolcular Rodallega ve N’doye de maç formasını vereceklerini kaydetti. Gökdeniz de hayalinin gerçekleşmesinden dolayı hem çok mutlu olduğunu hem de büyük bir gurur duyduğunu vurgulayarak, “Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gökdeniz Şahin bu akşamki karşılaşmayı babasıyla birlikte tribünden izleyecek.













İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri