Karaman'dan Yusuf Yazıcı açıklaması: Saygı bekliyorum

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman antrenman öncesi basın toplantısı düzenledi.

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Teknik direktörü Ünal Karaman, Erzurumspor karşılaşmasında son dakikada oyuna aldığı Yusuf Yazıcı ile alakalı açıklamalarda bulundu.

Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot'un sorusu üzerine Karaman, "Oyuncu üzerinden yapılan eleştirilere saygı duyarım" diyerek "saygı bekliyorum" dedi.

Karaman “Benim bütün oyuncularımızın form giyme hakkı var. Bu herkes olabilir. Ama ben devrede iki oyuncu değiştirmişsem ve bazı oyuncularımı ağrıları varsa değiştirirken beklersiniz. Çünkü son dakikaları 10 kişi oynamasını göze alamam. İnsanların benim oyuncu değiştirme hakkıma saygı duymaları lazım. Diğer oyuncularında takıma katkı sağlamak hakkı vardır. Elimde olsa 3 oyuncu daha değiştirirdim. Son oyuncuyu eksik kalmama tercihini bana bırakmaları konusunda saygı bekliyorum.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (48)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri