İstanbullular Mehmet Ekici için pusuda!

Aman Trabzonspor yönetimi dikkat! Mehmet Ekici için 3 İstanbul takımınında pusuda beklediği belirtiliyor

Trabzonspor'da sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Mehmet Ekici için yeni sözleşme görüşmeleri sürerken Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de pusuda beklediği öne sürüldü.

Başkan Muharrem Usta'nın "Aksilik olmazsa yeni sözleşme imzalayacağız" dediği Mehmet için fırsat kollayan 3 İstanbul takımının, bordo mavililerin yeni sözleşme imzalatamaması durumunda devreye gireceği konuşuluyor. Alınan bilgilere göre gurbetçi futbolcunun ilk tercihi Trabzon'da kalmak. Mehmet Ekici'nin menajerliğini de yapan babası, Bordo-Mavili yönetimle pazarlık halinde. Yıl sonuna kadar anlaşma olmazsa, FIFA kuralları gereği sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Mehmet Ekici ile tüm kulüplerin masaya oturma hakkı doğacak.
 
TÜM GÖZLER TRABZON'DAN GELECEK HABERDE
 
Bu durumda ortalık fena kazışacak... Mehmet Ekici tarzında bir orta alan oyuncu arayan Galatasaray ve Fenerbahçe, 'Selçuk İnan savaşına' benzer bir kapışma yaşayacak. Fakat Beşiktaş'ın da tecrübeli futbolcuyu rakiplerine kaptırmak istemediği ve Şenol Güneş faktörüyle işi bitirmeyi planladığı belirtiliyor. Şu anda tüm gözler Trabzon'dan gelecek habere çevrilmiş durumda. Ekici ya nikah tazeleyecek ya da İstanbul'un üç takımı transfer için devreye girecek.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri