İstanbul basını azıttı: Yusuf Yazıcı...

Bordo mavililerin genç yıldızının üzerine yeni oyunlar kuruluyor

İstanbul basını yine harekete geçti. Trabzonspor'da parlayan her yıldız için türlü haberlerle baskı oluşturan malum basın bu kez hedefine Yusuf Yazıcı'ya koydu. Bordo mavili takımda harika bir sezon geçiren Yusuf'un konsantrasyonunu bozmaya yönelik asılsız iddialara bugün bir yenisi daha eklendi. Ancak bu kez sınırı da aştılar. Yusuf'un takas ve para karşılığında Beşiktaş'a verileceği öne sürüldü.

İşte İstanbul basının o inanılmaz iddiası;

Teknik direktör Ersun Yanal’ın kadrosunda görmeyi çok istediği Tolgay Arslan ve Gökhan Töre için bizzat Başkan Muharrem Usta’nın devreye girdiği, yakın dostu Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a düşüncesini ilettiği öğrenildi. Bu görüşmenin ardından Orman’ın konuyu teknik direktör Şenol Güneş’e aktardığı ve onay aldığı ortaya çıktı. Fakat taraflar arasındaki pazarlık bu 2 isimle sınırlı kalmadı. Kartal’ın patronu, “Gökhan ve Tolgay’ı ikna edin, biz gereken tüm kolaylığı yaparız” dedikten sonra şu kritik teklifi de ekledi: “Biz de Yusuf Yazıcı’yı isteriz, bir miktar da para.” Bu karşı teklifi şimdi Usta’nın kendi hocası Ersun Yanal’a aktaracağı ve gelen yanıtı Fikret Orman ile paylaşacağı dile getirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri