Fatih Tekke'den sürpriz: Trabzonspor’da iki futbolcu ilk kez kadroda

Trabzonspor, Başakşehir maçı öncesi hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul’a hareket etti.

Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında deplasmanda Başakşehir’le karşılaşacak.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yapılan antrenmanla maçın hazırlıklarını tamamlayarak İstanbul'a hareket eden bordo mavililerde kamp kadrosu da belli oldu.

Sakatlık süreçlerini geride bırakarak takımla çalışmalara başlayan Serdar Saatçı ve Batagov da, kamp kadrosuna dahil edildi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, ayrıca altyapıdan iki genç ismi de kafileye götürme kararı aldı.  

Böylece  Yakuphan Sarıalioğlu ve Onuralp Çakıroğlu da kariyerlerinde ilk kez bordo mavililerin maç kafilesinde yer alma fırsatı buldu.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (9)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri