Eski Asbaşkan’dan flaş sözler: Olmayan para ile hovardalık yapıyoruz!

Trabzonspor eski Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu Haber61 mikrofonlarına özel açıklamalarda bulundu.

Haber61 - Haber Servisi

Trabzonspor eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüplere yapılan finansal yapılandırmanın fayda getireceğine inanmadığını belirtip “Biz olmayan para ile hovardalık yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Hayrettin Hacısalihoğlu “Transferde alacağımız oyuncuları almayıp bunu borçtan düşersek en büyük transfer kazanımını yapabiliriz. Kaldı ki biz olan bir paradan harcama yapmıyoruz. Biz olmayan bir para ile hovardalık yapıyoruz. Bütün kulüpler bu vaziyette. Bu yapılandırma Türk futbolu için belki de bugün ki şekliyle çok sağlıklı netice vermeyecek. Belki 2-3 sene sonra bu yapılandırma Türki Futbolunu mahvetti diyeceğiz. Çok faydalı olacağını düşünmüştüm. Kulüplere yeniden harcama rahatlığı vermenin fayda getireceğine inanmıyorum. Gereği gibi yapılsa çok ihtiyaç vardı. Bir hatalar zinciri ile bu durma gelmişti, bunu çözmek toplumun sosyal yapısına katkıda bulunmak, Türk futboluna destek olmak adına çok önemliydi ama 2 sene ödemesiz dedik yeni baştan başladık.” Şeklinde konuştu.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (13)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri