Ersun Yanal: "Türkiye'nin en iyi en karakterli gençleri..."

Ersun Yanal maç öncesinde konuştu.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Yanal şöyle konuştu;

Ligde özellikle bazı rakipler varki onlardan birisi de Alanyaspor. Zaman zaman savunmada sıkıntılar yaşasalarda hücumda oldukça etkili futbolculara sahipler. Çok zorluk çıkarabilecek bir takım. Bizim takımımızın da hücum gücüne baktığınızda iki takımında hücumda güçlü olduğunu görüyoruz. Oyun ritmini rakibe vermeden oynamak hedefimiz ama önde iyi oynayan oyuncularına dikkat etmeliyiz. Bundan sonra oynayacağımız maçlar takımın gelişimi adına ve zirve yarışı için oldukça önemli. Takımımızda oynayan futbolcular katkı vermeye başladı.

Lucescu'nun izlemek istediği ancak oynamayan oyuncularımız da var. Volkan Şen var mesela. Şuanda çalışmalarını sürdürüyor çok iyi hazırlanıyor. Genç oyuncularımız var. Forvet hattımızın 4 elemanı yerli ve genç oyuncularımız Türkiye'nin en iyi en karakterli oyuncuları. Milli takımı kritik günler bekliyor. Bunun için biz de futbolcularımızı hazırlamalıyız. Okay, Mustafa Akbaş gibi isimlerin performansı da oldukça dikkat çekici ve önemli.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri