Erman Toroğlu: Bu lafları yalatırlar adama!

Toroğlu Beşiktaşlı yetkilinin terbiyesizliğine sert tepki gösterdi.

Habe61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Beşiktaş ile karşılaştığı ve 4-3 mağlup olduğu karşılaşmanın ardından siyah beyazlı kulübün iletişim sorumlusu Rıdvan Akar'ın imza attığı terbiyesizliğe ünlü yorumcu Erman Toroğlu çok sert tepki gösterdi.

Rıdvan Akar'ın sosyal medyadan " Biz hakemi de faulleri de yeni statları da gömeriz.." şeklinde paylaşım yapması üzerine Erman Toroğlu A Spor'daki programında çok sert sözler sarfetti. Toroğlu, Akar'ın derhal Beşiktaş'tan kovulması gerektiğini söyleyerek " Bu tipler camiaların arasını geriyor. Bu yüzden futbol zarar görüyor. Çok güzel bir futbol gecesinin ardından Beşiktaş'ın galibiyetinin içine bu adam etti. Bunun hesabı sorulmalı. Yarın Trabzon'da maça gittiğinizde orada bunu unutmayan gerilen taraftar tepki gösterirse ne olacak. Fikret Orman bunun hesabını sormalı. Sen kimin stadını gömüyorsun. Sana bu lafları yalatırlar. " ifaderlerini kullandı.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri