Trabzonspor’un Karagümrük karşısında aldığı 3-1’lik galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Christ Oulai, ilk yarıdaki oyundan memnun olmadıklarını ancak ikinci yarıda reaksiyon gösterdiklerini söyledi. Oulai, “İlk yarı açısından iyi bir oyun oynayamadık fakat ikinci yarıda golleri bularak kazandık.” dedi.
“KENDİ PERFORMANSIMA ODAKLANIYORUM”
Ngolo Kante benzetmesi hakkında da konuşan Oulai, bu tür kıyaslamalara takılmadığını ifade etti. “Kendime ve kendi performansıma odaklanıyorum. Ona bol şans ve üst düzey bir performans diliyorum.” diyen genç oyuncu, sahadaki gelişimine konsantre olduğunu vurguladı.
“HEDEFİMİZ EN ÜST SEVİYE”
Takımın sezon hedeflerine değinen Oulai, Trabzonspor’un zirve mücadelesini sürdürmek istediğini belirtti. “Takım olarak kazanabildiğimiz kadar maç kazanmaya, puan toplamaya ve en üst seviyeye çıkmaya çalışacağız. Aynı şekilde galibiyetler almaya ve ligde çıkabileceğimiz en üst pozisyona ulaşmaya çalışıyoruz. Ben de takıma yardımcı olmaya ve maç kazanmaya katkı sağlamaya devam etmek istiyorum.” dedi.
“TÜM ODAĞIM TRABZONSPOR”
Transfer söylentileri ve geleceği hakkında da konuşan Oulai, odağının tamamen Trabzonspor olduğunu söyledi. “Trabzonspor forması giyiyorum ve tüm odağım Trabzonspor’un başarısı ile maç kazanması üzerine. Eğer nasip olur da lig şampiyonluğu mümkünse buna ulaşmak için mücadele ediyoruz. Ben de tamamen buna konsantreyim. Transfer ya da gelecekle ilgili konulara değil, sahadaki performansıma ve takımımın başarısına odaklanıyorum.” dedi.
“FOLCARELLI İLE İYİ ANLAŞIYORUZ”
Takım arkadaşı Folcarelli ile ilişkisi hakkında da konuşan Oulai, uyumlarının iyi olduğunu belirtti. “Onunla iyi anlaşıyorum. Transferde konuşuyor olması benim için avantaj. Bana yardımcı oluyor, açıklamalarda bulunuyor. Ama ben sahada takımıma ve hocama hizmet etmeyi tercih eden bir oyuncuyum.” ifadelerini kullandı.