Castillo kamptan ayrıldı

Trabzonspor'da yönetici Haluk Şahin'den Castillo açıklaması

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'da Castillo'nun Meksika ekibi Tijuna ekibi transfderi konusunda bordo mavili yönetici Haluk Şahin açıklamalarda bulundu.

Castillo'nun kamptan ayrılarak Meksika'ya gittiğini söyleyen Şahin "Castillo Tijuna'yla görüştüğü için bizden izin istedi. Kendisine izin verdik ve kamptan ayrılarak Meksika'ya gitti. Orada son görüşmeleri yapacak. Biz de zaten görüşmelerin başladığını KAP'a bildirdik. Yeni gelişmeler oldukça da açıklayacağız. Castillo'nun yer,ne transfer ettiğimiz Amir'i maçlara kadar hazır hale getireceğiz. Castillo'nun transferi önümüzdeki günlerde netlik kazanır. Bonservis konusu görüşmeler netleştiğinde belli olacak. Çok önemli bir sakatlığı yoktu. Castillo'yu ikna konusunda herhangi bir görüşme yapmadık. Başkanımızın da buraya gelmesi tamamen takım içindi. Castillo burada memnundu ama ailesi Amerika'da o nedenle gitmek istiyordu." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri