Bayram Bektaş Trabzonspor’dan teklif aldı mı? Açıkladı…

Trabzonspor’da teknik direktör adayları arasında adı geçen Bayram Bektaş Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Süper Lig’de şampiyonluğu Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollar ayrıldı.  Çimşir’in görevden ayrılmasının ardından yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor. 

Şimdilik takım yardımcı antrenör Eddie Newton’a emanet edilirken teknik direktör adayları arasında bir çok isim anılmaya başladı. Bu isimlerden biri de Bayram Bektaş oldu.

A Milli Takım’daki görevinden dün ayrılan Bayram Bektaş’ın Trabzonspor’un yeni teknik direktörü olabileceği ve kendisine teklif yapıldığı iddia edildi. Bu iddialar üzerine Bektaş, Haber61’e açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'DAN TEKLİF ALDI MI?

Trabzonlu  teknik adam, Trabzonspor’un henüz kendisiyle bir temas sağlamadığını belirterek “ Şu ana kadar bir teklif almadım. Trabzonspor’dan teklif almak gururdur” ifadelerini kullandı.

A MİLLİ TAKIMDAN NEDEN AYRILDI?

A Milli Takım’da Şenol Güneş’in ekibinde yer alan ve dün itibariyle bu görevden ayrılan Bektaş bunun sebebini de açıkladı. Bektaş  “Benim mukavelem 1 yıllıktı. Gayet başarılı bir dönem geçirdik. Kariyer planlamam da lige dönmek var. Daha aktif olmaya ihtiyacım var. Şenol Güneş kalmamı istedi ancak konuştuktan sonra düşüncelerimi anlayışla karşıladı. “ dedi.

Bayram Bektaş ayrıca kendisini yurt dışından menajerlerin arayarak teklif ilettiklerini belirtti.



BAYRAM BEKTAŞ KİMDİR?

Trabzonlu olan Bektaş, 10 Şubat 1974 yılında dünyaya geldi. Altyapı eğitimini Fransa’da Auxerre takımında alan Bektaş ve sırasıyla Bilecikspor, Sarıyer, Antalyaspor, Altay, Beşiktaş, Trabzonspor, Konyaspor ve Kovaelispor formaları giydi. Beşiktaş'ın şampiyon olduğu 100. yıl kadrosunda yer alırken 2003'te Trabzonspor'a transfer olduktan sonra forma giyemeden yarım sezon kalıp ayrıldı.

Futbol hayatında orta saha olarak görev yapan Bayram Bektaş teknik direktörlük kariyerinde ise sırasıyla Büyükşehir Gaziantepspor, Elazığspor, Ümraniyespor, Göztepe ve Ankaragücü’nde çalıştı.

Altyapı eğitimini Fransa’da alması nedeniyle çok iyi derecede Fransızca bilen Bayram Bektaş son olarak milli takımda Şenol Güneş’in ekibinde görev yaptı.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri