Avcı kadro tercihinin sebebini açıkladı

Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı maç sonunda konuştu

Süper Lig’i 36. haftasında Trabzonspor deplasmanda Hatayspor’a konuk oldu ve maç 1-1 sona erdi. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Avcı şöyle konuştu;

Şampiyonlupu garantiledikten sonraki maçlar zordur. Salı günü maçımız var. Sakatlıklar var, o nedenle böyle bir kadroyla çıktık.

Oyuncu performanslarıyla ilgili elimizde bir veri oluyor böylece. Oyunun aşında girdiğimiz pozisyonlar, kaçırdığımız penaltı var. Devre arasında bazı fırsatlar olduğunu fark ederek 3 tane hamle yaptık. Oyun buna cevap verdi. Skoru aldık oyunu koparma şansımız da vardı. Her zaman oyun nasıl seyrederse seyretsin savunmayı doğru yapmalısın. Kenar ortaları yaptılar, geçişlerden şanslar yakaladık sonuçlandıramadık, 10 saniye kala gol yedik.

Oyunun her anını iyi oynamalısın. Salı günü öncesi iyi bir oyun oldu. Kazanabilirdik fırsatlar vardı. Ligi bitirdik. En iyi sonucu almaya çalışacağız.

Ahmetcan Trabzonspor’a geldiğimde A takımdaydı ama süre almıyordu. Çalışmalara başladıktan sonra çok önemi bir potansiyel olduğunu gördük. Önemli mesafe kat ediyor. Kendini geliştirmeye devam edecek.
 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri