Akçay Türk futbolunun ihtiyacını açıkladı!

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.   Türkiye’nin yeni bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Akçay, “Biz teknik adamlar kendimize pay çıkarmayalım. Biz futbolumuzun gelişmesi için

Trabzonspor eski Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay katıldığı bir TV programında açıklamalarda bulundu.
 
Türkiye’nin yeni bir yapılanmaya ihtiyacı olduğunu söyleyen Akçay, “Biz teknik adamlar kendimize pay çıkarmayalım. Biz futbolumuzun gelişmesi için olayın içinde olacağız ama bunu çözecek olan yöneticilerdir. Milli takımımızda prim verildi. Diyorum ki, 500 bin Euro yerine 200 bin Euro verilseydi. Kalanı bir fon oluşturulup buraya aktarılsa. Cezalar buraya aktarılsa. Bunların hepsi bir araya getirildiğinde alt yapı ve sahalarla ilgili çalışma yapılsa” ifadelerini kullandı.
 
Türkiye’deki tribünlerin renksiz olduğuna değinen Mustafa Reşik Akçay, “Bizim tribünlere bakıyorsunuz, siyah beyaz ve gri ağırlıklıdır. Almanya’da ise daha renklidir. Ben burayı da renklendirelim istiyorum” şeklinde konuştu.
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzonspor Haberleri