Ahmet Ağaoğlu: Trabzon’da bunu yapamayan beceriksizdir!

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayında altyapı yatırımlarıyla alakalı açıklamalarda bulundu.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu katıldığı canlı yayında gündeme dair açıklamalar yaptı ve Trabzonspor’un altyapısından oyuncu çıkaramamanın beceriksizlikten de öte olduğunu belirtti.

Ağaoğlu “Biz sezon başında altyapıya transferler yaptık, derslikler yapıp akademiyi düzenledik. Part time öğretmenlerle anlaştık. Altyapıya yaptığınız yatırım popüler yatırım değildir. Tribün veya camiaya hoş gelen şeyler değildir normalde bunlar ama bunu da başardık. Uzun zaman sonra altyapıdan gelen futbolcuların kendisini başarıya götüreceğine inandı taraftar. Ama 1461'i lav etme noktasına getirirseniz, altyapıyı baş ağrısı olarak görürseniz, 200-300 futbolcunun olduğu altyapıdan 1-2 futbolcu her yıl çıkaramıyorsanız hele ki Trabzon'da çok beceriksiz olmanız lazım. 80 amatör takımın 7 profesyonel takımın olduğu bir şehirde siz her yıl 2-3 futbolcu çıkaramıyorsanız bu beceriksizliğin de ötesindedir.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri