Ağaoğlu’dan transfer açıklaması: Biri tamam diğeri için ise…

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Gaziantep’te açıklamalarda bulundu.

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor başkanı Ahmet Ağaoğlu Gazintep’e inişte Gazetecilerin Sorularını yanıtladı.

Maçla ilgili konuşan Ağaoğlu “Bizim her zaman Gaziantep ile maçlarımız dostane bir hava içerinde geçiyor. Yine dostluk içerisinde geçen bir mücadele olması temennimiz. Bizim maçtan beklentimiz her zamanki gibi 3 puan . Ama hiçbir maçta son düdük çalmadan o maçtan nasıl bir neticeyle kaç puanla ayrılacağınız belli olmuyor. Süper ligde artık her takım her takımı yenecek güçte. Mücadeleyi sonuna kadar yapacaksınız. Eğer iyi hazırlanmışsanız ve şanınız da yanınızdaysa istediğiniz sonuçları almak mümkün oluyor. Ama tabi farklı faktörler var onların da devreye girmemesi lazım.” İfadelerini kullandı.

Transferler ile alakalı da konuşan Ağaoğlu “Guilherme Göztepe’ye gitti, ondan boşalan yere inşallah yarın Djaniny Semedo ile imzalayacağız. Bir transferimiz daha var, kısa süre içerisinde neticelendirmek zorundayız. Onu da Trondsen’in sözleşmesinin askıya aldıktan sonra oluşacak boşluğa yapacağız. 3-4 isim arasından 1 stoper alacağız ve transfer sezonunu kapatacağız.” İfadelerini kullandı.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (23)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzonspor Haberleri