Yomra Belediyesi araç filosuna 3 yeni kamyon daha ekledi

Yomra Belediyesi, hizmet kapasitesini artırmak amacıyla 25 milyon TL bedelle 3 yeni kamyonu araç filosuna kattı. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, yatırımların ilçenin uzun vadeli ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olduğunu vurguladı.

Trabzon’un Yomra ilçesinde belediye, hizmet altyapısını güçlendirmeye yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Yomra Belediyesi, araç filosunu yenileme ve genişletme çalışmaları kapsamında toplam 25 milyon TL bedelle 3 adet yeni kamyonu araç parkına dahil etti. Araçların bedelinin peşin olarak ödendiği belirtildi.

“MAKİNE PARKIMIZ YETERSİZDİ”

Konuya ilişkin açıklama yapan Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, göreve geldiklerinde belediyenin araç ve teknik kapasitesinin yetersiz olduğunu ifade etti. İlçenin artan nüfusu ve hizmet alanına dikkat çeken Bıyık,
“Göreve geldiğimiz günden itibaren makine parkımızı yenilemeye ve araç sayısını sürekli artırmaya gayret ediyoruz.” dedi.

İKİ AY ÖNCE İKİ YENİ GREYDER ALINMIŞTI

Başkan Bıyık, iki ay önce 35 milyon TL değerinde 2 yeni greyderin belediye bünyesine kazandırıldığını hatırlatarak, bu araçların dünyanın en iyi markaları arasında yer aldığını kaydetti. Yeni kamyonlarla birlikte belediyenin araç filosunun daha da güçlendiğini belirten Bıyık, ilçenin 20–25 yıllık araç ihtiyacının büyük ölçüde çözüme kavuştuğunu söyledi.

2026’DA EKSİKLER TAMAMLANACAK

Nüfus ve hizmet alanı büyüdükçe iş makinelerine olan ihtiyacın da arttığını dile getiren Başkan Bıyık, kalan küçük eksiklerin 2026 yılı içinde giderileceğini ifade etti.

“UZUN VADELİ VE KALICI YATIRIMLAR”

Yapılan yatırımların sadece hizmet kalitesini artırmadığını vurgulayan Bıyık,
“Bu yatırımlarla belediyemizi sürekli sanayi ve tamir masraflarından da kurtarıyor. Böylelikle kaynaklarımızı daha verimli kullanıyoruz. Bunlar popülist değil, uzun vadeli ve kalıcı yatırımlardır” dedi.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haberleri