Yavuz Selim Bulvarı’nda trafik düzenlemesi: Dönüşler kapatıldı

Trabzon’da Yavuz Selim Bulvarı üzerinde yürütülen yol çalışmaları nedeniyle eski baro binası çevresindeki doğu ve batı dönüşleri araç trafiğine kapatıldı. Sürücülerin alternatif güzergâhlara yönlendirilmesi istendi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen çalışmalar kapsamında, 28 Ocak 2026 Çarşamba gününden itibaren Yavuz Selim Bulvarı’nda trafik düzenlemesine gidildi.

Yol çalışması nedeniyle geçici kapatma

Ulaşım Dairesi Başkanlığının çalışmaları doğrultusunda, Yavuz Selim Bulvarı üzerinde yer alan eski baro binası doğu ve batı dönüşleri, çalışmalar süresince araç trafiğine kapatıldı. Kapalı olan güzergâhların, paylaşılan krokide kırmızı renk ile gösterildiği kaydedildi.

Sürücülere alternatif güzergâh uyarısı

Yetkililer, çalışma süresince tüm sürücülerin belirlenen alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini vurguladı. Trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine uymalarının önemine dikkat çekildi.

Bilgilendirme belediye sitesinde

Trafik düzenlemesine ilişkin detaylı bilgilere www.trabzon.bel.tr adresi üzerinden ulaşılabileceği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri