Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, milletvekilleri ve il başkanından oluşan Trabzon heyetiyle birlikte Murat Kurum ile Ankara’da bir araya geldi. Görüşmede, Trabzon’da devam eden projeler ile 2026 yılı içerisinde hayata geçirilmesi planlanan yatırımlar ele alındı.
Ankara’da Kapsamlı Değerlendirme
Ziyarete, Mustafa Şen, Adil Karaismailoğlu, Trabzon milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç ile Sezgin Mumcu da katıldı. Görüşmede, şehrin ihtiyaç duyduğu yatırımların mevcut durumu ve önümüzdeki dönemde başlanması planlanan çalışmalar detaylı şekilde değerlendirildi.
Başkan Genç’ten Açıklama
Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzon’un geleceğine katkı sunacak projeleri yakından takip ettiklerini belirterek şu ifadelere yer verdi:
“Trabzon’umuzun geleceğine katkı sunacak projeleri yakından takip ediyor, şehrimizin ihtiyaçlarını Ankara’da güçlü bir şekilde dile getiriyoruz. İl başkanımız ve kıymetli milletvekillerimizle birlikte Sayın Bakanımız Murat Kurum ile verimli ve kapsamlı istişarelerde bulunduk. Bugüne kadar Trabzon’umuza verdikleri güçlü destekler için kendilerine teşekkür ediyorum. Bundan sonraki süreçte de her türlü desteği vereceklerini ifade ettiler. Şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum.”
Süreç Yakından Takip Edilecek
Görüşmede ele alınan başlıkların, önümüzdeki süreçte somut adımlara dönüştürülmesi için ilgili kurumlar arasında koordinasyonun sürdürüleceği kaydedildi. Trabzon için planlanan yatırımların takibinin Ankara nezdinde devam edeceği belirtildi.