Trabzon’da yılbaşı öncesi kaçak alkol denetimi yapıldı: Haber61 yerinde takip etti

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve Trabzon İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi alkollü mekanlarda kaçak alkol denetimi gerçekleştirdi.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü ve Trabzon İl Tarım Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesi alkollü mekanlarda kaçak alkol denetimi gerçekleştirdi. 

Haber61 ekibi olarak dün gece eşlik ettiğimiz denetimlerde, şehrin farklı bölgelerindeki mekanlar tek tek kontrol edildi

Denetimler, özellikle alkollü içeceklerin yoğun tüketildiği mekanlarda sıklaştırıldı. 

Ekipler, alkol ürünlerinin belgelerini inceledi, ruhsat durumlarını ve satış izinlerini kontrol etti.

Ayrıca, mekanlarda halk sağlığını tehdit edebilecek herhangi bir uygunsuzluk tespit edilmezken, kaçak alkole de rastlanmadığı belirtildi.

Öte yandan bu denetimlerin devam edeceği ifade edildi.





Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haberleri