Trabzon’da o mahallelerde sular kesildi! İşte geleceği saatler

Depo bakım çalışması nedeniyle Hayrat’ın Çağlayan, Cumhuriyet, Çaycılar ve Meydanlı mahallelerinde 5 saat süreyle su kesintisi uygulanacak.

Trabzon’un Hayrat ilçesinde depo bakım çalışmaları nedeniyle bugün bazı mahallelere su verilemeyecek.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, 2 Ekim 2025 Perşembe günü saat 09.30 ile 14.30 arasında gerçekleştirilecek bakım çalışmaları sırasında Hayrat ilçesine bağlı Çağlayan, Cumhuriyet, Çaycılar ve Meydanlı mahallelerinde su kesintisi yaşanacak.

Yetkililer, vatandaşların kesintiden kaynaklanabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olmalarını istedi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri