Trabzon'da akşam saatlerinde silah sesleri! Bir kişi vuruldu

Trabzon Ortahisar Yenicuma Mahallesi’nde çıkan tartışmada motosikletli saldırgan tabancayla 3 el ateş etti.

Trabzon’un Ortahisar ilçesi Yenicuma Mahallesi’nde meydana gelen silahlı saldırıda bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Yenicuma Mahallesi’nde tünel akvaryumun alt tarafında, eski Kuzgundere mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü. Motosikletli, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, tabancayla 3 el ateş açtı.

Açılan ateş sonucu 30 yaşındaki B.C.’nin ayağına bir mermi isabet etti. Yaralı olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılırken, hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayla ilgili Trabzon Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri geniş çaplı inceleme başlattı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haberleri