Trabzon’da 25 yaşındaki Enes Terzi her yerde aranıyor

Trabzon’da 4 gün önce evinden ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Enes Terzi için arama çalışmaları sürüyor.

Trabzon’da 25 yaşındaki Enes Terzi’den 4 gündür haber alınamıyor. 2 Nolu Erdoğdu Mahallesi’ndeki evinden 27 Ocak’ta ayrılan Terzi’nin, kayıp ihbarının ardından başlatılan arama çalışmaları, Beşirli dolgu sahasında bulunan kıyafetler sonrası genişletildi.

KIYAFETLER BEŞİRLİ DOLGU SAHASINDA BULUNDU

Edinilen bilgilere göre, Enes Terzi’ye ait olduğu değerlendirilen bazı kıyafetlerin Beşirli Dolgu Sahası’nda bulunması üzerine arama faaliyetleri sahil hattı ve deniz alanına kaydırıldı.

EKİPLER SEFERBER EDİLDİ

İhbarın ardından bölgeye AFAD, Sahil Güvenlik Komutanlığı, polis ve arama-kurtarma ekipleri sevk edildi. Ekipler, sahil hattı ve çevresinde karadan, denizden ve havadan geniş çaplı arama çalışması başlattı.

DRONE VE DALGIÇLARLA ARAMA

Arama çalışmaları kapsamında AFAD ekipleri tarafından drone ile havadan tarama yapılırken, dalgıç ekipleri denizde arama gerçekleştiriyor. Sahil Güvenlik ve polis botlarının da deniz yüzeyinde arama-tarama faaliyetlerine katıldığı bildirildi.

VATANDAŞLAR ÇALIŞMALARI TAKİP EDİYOR

Öte yandan, Beşirli sahil kesiminde sürdürülen arama çalışmalarını, bölgede toplanan bazı vatandaşların da meraklı gözlerle takip ettiği görüldü. Arama çalışmalarının aralıksız sürdüğü kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri