Trabzon Valisi Yücel Yavuz sosyal medyadan veda etti

Trabzon’da 2,5 yıl görev yapan ve Mülkiye Başmüfettişliği görevine getirilen Vali Yücel Yavuz sosyal medya üzerinden veda mesajı yayınladı.

Mülkiye Başmüfettişliği’ne atanan Trabzon Valisi Yücel Yavuz veda ziyeretlerini tamamlamasının ardından bugün de sosyal medya üzerinden yayınladığı mesaj ile vatandaşlarla vedalaştı. Onur ve gururla ifşa ettiği görevinde destek olanlara teşekkür eden Vali Yavuz helallik istedi. Veda mesajında Trabzonspor’u da unutmayan Yücel Yavuz başarılar diledi.

Trabzon Valisi yücel Yavuz veda mesajında “Fatih’in fethettiği, Yavuz’un yönettiği, Kanuni’nin doğduğu, Atatürk’ün defalarca ziyaret ettiği Ülkemizin ve Karadeniz ‘in incisi, kadim ve kutlu şehir Trabzon’a ve saygıdeğer Trabzon’lu hemşehrilerimize veda vaktidir...2,5 yıldıır büyük bir onur ve gurur ile ifa etmeye gayret ettiğimiz Trabzon Valiliği görevimiz sırasında destek olan kamu/özel bütün can dostlarımıza saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz... Allah(cc)’a emanet olunuz...Var ise şayet geçmiş bir hakkımız bizden yana helal-i hoş olsun, mutlaka olduğuna inandığımız ve üzerimizde olan haklarınızı bizlere helal etmenizi diliyoruz..Arz-ı veda ederken, buram buram Anadolumuzun sesi ve yüreğini temsil eden, beraber sevindiğimiz, beraber üzüldüğümüz Trabzonspor’umuza ve kıymetli camiamıza can-ı gönülden teşekkür ediyor, başarılarımızın artarak devam etmesini diliyorum..” ifadelerine yer verdi.

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (3)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri