Trabzon ‘evde kal’mıyor! Yer yer kalabalıklar var

Sokağa çıkma yasağı olmayan ilk hafta sonunda Trabzon sokaklarında yer yer kalabalıklar var.

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da pandemi sürecinde sokağa çıkma yasağı olmayan ilk hafta sonunda sokaklarda yer yer kalabalıklar görüldü.

Türkiye’de Koronavirüs pandemisi ile mücadele tüm hızıyla sürerken 15 ilde 4 günlük sokağa çıkma kısıtlaması 16.05.2020 Cuma günü saat 00:00 itibariyle başladı. Bu 15 ilin arasında yer almayan Trabzon’da ise kısıtlamalar Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile kaldırılmıştı.

İLK HAFTA SONU

Pandemi sürecinde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanmayan ilk hafta sonunda Trabzon sokaklarında yer yer hareketlilik gözlendi. Özellikle Kunduracılar Caddesi, Kemeraltı ve Pazarkapı civarında vatandaşların yoğunlukta olduğu dikkat çekti.

MASKE TAKILIYOR AMA…

Trabzon sokaklarında vatandaşların maske takmaya özen gösterdiği ancak çok sayıda kişinin maskeyi yanlış kullandığı dikkatlerden kaçmadı. Maskelerin çene altına veya burunu açık bırakacak şekilde takıldığı gözlemlendi.

EKİPLER UYARIYOR

Trabzon İl Emniyet müdürlüğüne bağlı ekipler sokaklarda dolaşarak maske takılması ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi konusunda gerek araçların hoparlörlerinden gerekse bizzat kendileri uyarılarda bulunuyor.

Yorum Yap
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (8)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri