×
  • Anasayfa
  • Trabzon
  • Trabzonspor
  • Bölgesel
  • Resmi İlanlar
  • Spor
  • Foto - Video Haber
  • Gündem
  • Siyaset
  • Yaşam
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Bilim ve Teknoloji
  • Dünya
  • Şehirler
  • Magazin
  • Medya Haber
  • Haber61 Ekstra
  • Asayiş
  • Otomobil
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Anahtar Deliği
  • Kadın
  • Dizi - Film - Tv
  • Biyografi
  • Seçim
  • Rüya Tabirleri
  • Yemek Tarifleri
  • Nedir, Ne Anlama Gelir?
  • Tdk Sözlük Anlamı Nedir
  • Haber61 Tv Programları
  • En Güzel Foto Galeriler
  • Videolar
☰
  • Anasayfa
  • Trabzon

Trabzon'da yavru Karaca ölmek üzereyken kurtarıldı

Trabzon'un Araklı ilçesinde fındık bahçesinde zirai ilaçlardan dolayı zehirlenen yavru karaca, ölmek üzereyken son anda kurtarıldı.

09 Haziran 2019 Pazar 13:34
15

Trabzon'da yavru Karaca ölmek üzereyken kurtarıldı.

25

Trabzon'un Araklı ilçesinde fındık bahçesinde zirai ilaçlardan dolayı zehirlenen yavru karaca, ölmek üzereyken son anda kurtarıldı.

35

Araklı ilçesinin Kalecik Mahallesi'nde fındık bahçesinde gezen yavru karaca yemek ararken zirai ilaçlardan yiyerek zehirlendi. Yavru karacanın hareketsiz bir şekilde yerde yattığını gören Metin Taşkın karacayı veteriner hekime getirdi.

45

Burada ilk müdahalesi yapılan yavru karaca için Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü ile irtibata geçildi. Veterinerdeki tedavisinin ardından İlçe Emniyet Müdürlüğünde misafir edilen yavru karaca herkesin ilgi odağı oldu.

55

Polis memurları tarafından sütle beslenen karaca Milli Parklar görevlilerine teslim edildi.

İlk yorum yazan siz olun

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Daha fazla haber:
© 2007

Haber61


‧ Anasayfa ‧ İletişim