Trabzon Akvaryum’da Sevgililer Günü’ne özel su balesi

Ortahisar Belediyesi’nin 14 Şubat’a özel Trabzon Akvaryum’da düzenlediği su balesi gösterisi yoğun ilgi gördü.

Ortahisar Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü dolayısıyla Trabzon Akvaryum’da “Su Balesi Gösterisi” düzenledi. Etkinlik, gün boyunca üç ayrı seansta ziyaretçilerle buluştu.

10 Dakikalık Etkileyici Performans

Balıklarla dolu akvaryuma tüpsüz şekilde giren sporcu, 10 dakika boyunca su altında çeşitli figürler sergiledi. Halkanın içinden geçme, sıçrama ve ters dönme gibi su balesi teknikleri izleyenlerden alkış aldı.

Gösteriyi telefonlarıyla kaydeden ziyaretçiler, performansı ilgiyle takip etti. Sporcu, gösteri sonunda akvaryum camına yaklaşarak çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Trabzonspor Bayrağı Dalgalandı

Etkinliğin finalinde “Biz Dar Sokaklarında” marşı eşliğinde akvaryum içinde Trabzonspor bayrağı dalgalandırıldı. Bu anlar izleyicilerden büyük alkış aldı.

“Şehrimize Renk Kattı”

Trabzon’da ilk kez düzenlenen etkinliğe genç çiftler, aileler ve çocuklar katıldı. Ziyaretçiler, “Gösteri harikaydı. Bu kadar etkileyici olacağını düşünmemiştik. 14 Şubat için böyle bir etkinlik düzenlenmesi şehrimize renk kattı. Çok ilginç bir deneyim oldu, çok beğendik.” ifadelerini kullandı.

Gösteri, 14.00-14.10, 15.00-15.10 ve 16.00-16.10 saatlerinde üç seans halinde gerçekleştirildi. Etkinliğin yarın da aynı saatlerde devam edeceği bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri