Trabzon’un Şalpazarı ilçesinde yer alan Sis Dağı Yaylası’nda, Sarıkamış Şehitleri için anma programı düzenlendi. Hanyanı mevkisinde toplanan katılımcılar, 2 bin 187 rakımlı Sis Dağı’na doğru yürüyüş gerçekleştirdi.
350 Metrelik Bayrakla Yürüyüş
Katılımcılar, tekbirler eşliğinde 350 metrelik Türk bayrağı ile Sis Dağı zirvesine yürüdü. Yürüyüş, Sarıkamış Şehitlerinin aziz hatırasını yaşatmak amacıyla gerçekleştirildi.
Kur’an Tilaveti ve İkram
Yürüyüşün ardından düzenlenen programda şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu. Program sonunda katılımcılara buğday çorbası ikram edildi.
Yoğun Katılım Oldu
Anma yürüyüşüne Şalpazarı Kaymakamı Kezban Yerlikaya Akpınar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Vekili Ahmet Yüksel Gülay, Şalpazarı Belediye Başkanı Refik Kurunuz ile çok sayıda vatandaş katıldı.