Hopa-Borçka karayolunda kar ve tipi ulaşımı zorlaştırdı

Artvin’i Karadeniz Sahil Yolu’na bağlayan Hopa-Borçka karayolunda kar yağışı ve tipi etkisini artırdı. Karayolları ekipleri, yolun açık kalması için çalışmalarını sürdürüyor.

Artvin’i Karadeniz Sahil Yolu’na bağlayan Hopa-Borçka karayolunda etkili olan kar yağışı ve tipi nedeniyle ulaşımda zaman zaman aksamalar yaşanıyor. Yoğun yağış, sürücülere zor anlar yaşatıyor.

ULAŞIMDA ZAMAN ZAMAN AKSAMALAR YAŞANIYOR
Hopa-Borçka karayolunda etkisini sürdüren kar yağışı ve tipi, bazı noktalarda araçların yolda kalmasına neden oldu. Sürücüler, özellikle yüksek kesimlerde karlı ve kaygan zeminde ilerlemekte güçlük çekti.

YOLDA KALAN ARAÇLARA MÜDAHALE EDİLİYOR
Karayolları ekipleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle yolda kalan araçlara çekici yardımıyla müdahale ederek güvenli alanlara alınmasını sağlıyor. Ekiplerin sahadaki çalışmaları aralıksız devam ediyor.

KAR KÜREME VE TUZLAMA ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Yolun trafiğe açık kalması için bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmaları yoğun şekilde sürdürülüyor. İş makineleriyle biriken kar temizlenirken, ekiplerin özellikle riskli noktalarda mesai harcadığı kaydedildi. 

İlk yorum yazan siz olun
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri