Erdoğan'dan Trabzon'a demiryolu müjdesi! Güzergahı açıkladı

Erdoğan, Trabzon'a yapılması planlanan raylı sistem hattının güzergahını açıkladı

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon programı kapsamında geldiği şehirde Atatürk Alanı’nda düzenlenen mitingde vatandaşlara hitap etti. Yoğun katılımın olduğu mitingde Erdoğan, Trabzon için yeni ulaşım projelerinin müjdesini verdi.

Trabzon’a Raylı Sistem Geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Trabzon’da uzun süredir gündemde olan raylı sistem projesinin artık hayata geçirileceğini belirterek güzergâhı açıkladı:
Akçaabat – Akyazı – Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) – Havalimanı – Yomra – Arsin Organize Sanayi Bölgesi (OSB) güzergâhında raylı sistem hattı yapacağız.”

Hızlı Tren Projesi Yolda

Trabzon’un yalnızca şehir içi değil, şehirlerarası ulaşımda da büyük yatırımlar alacağını ifade eden Erdoğan, Trabzon-Erzincan hızlı tren projesinin de yakın zamanda hayata geçirileceğini söyledi. Erdoğan, “Trabzon-Erzincan arasında hızlı tren projemizi hayata geçirerek şehrimizi hızlı tren ağına ekleyeceğiz. Hızlı tren hattının etüt çalışmaları devam ediyor” dedi.

Yoğun İlgi ve Coşkulu Karşılama

Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği mitingde, Erdoğan’ın açıklamaları sık sık alkışlarla kesildi. Özellikle raylı sistem ve hızlı tren projelerinin duyurulması, vatandaşlar tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Yorum Yap
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (16)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haberleri