AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan'dan huzurevi ziyareti
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, huzurevi ziyareti gerçekleştirdi.
Yayınlanma:
AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, ekibiyle Miraç kandilinde huzurevine gitti.
Hazırlıklarını kusursuz yaparak coşkulu bir kongreyle güven tazeleyen AK Parti Trabzon Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, yine yaşlıların duasına talip oldu.

Miraç kandili programı için bir gün öncesinde il binasında ekibine hazırlık yaptıran Cihan, kandil günü soluğu huzurevinde aldı. Yaşlıların duası olmasa bereketimiz olmaz diyen Cihan, "Bu kutlu günde bizim onların duasına, onlarında bizim bir tebessümümüze ihtiyacı var" dedi.
Öte yandan kongrenin üzerinden bir hafta geçmesine rağmen hala A takımını açıklamayan Cihan, listesinde yeni dönemde değişikliğe gitmişti. Şimdi ise A takımında da radikal değişiklik olacak mı merak konusu.

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum