×
  • Anasayfa
  • Trabzon
  • Trabzonspor
  • Bölgesel
  • Resmi İlanlar
  • Spor
  • Foto - Video Haber
  • Gündem
  • Siyaset
  • Yaşam
  • Ekonomi
  • Sağlık
  • Bilim ve Teknoloji
  • Dünya
  • Şehirler
  • Magazin
  • Medya Haber
  • Haber61 Ekstra
  • Asayiş
  • Otomobil
  • Eğitim
  • Kültür Sanat
  • Anahtar Deliği
  • Kadın
  • Dizi - Film - Tv
  • Biyografi
  • Seçim
  • Rüya Tabirleri
  • Yemek Tarifleri
  • Nedir, Ne Anlama Gelir?
  • Tdk Sözlük Anlamı Nedir
  • Haber61 Tv Programları
  • En Güzel Foto Galeriler
  • Videolar
☰
  • Anasayfa
  • Trabzon

Ağaoğlu engelli çocuklarla buluştu

Ahmet Ağaoğlu, Trabzon'da bulunan Ballim Cafe'de down sendromlu ve engelli çocuklarla bir araya geldi.

17 Mayıs 2019 Cuma 22:50
17

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon'da bulunan Ballim Cafe'de down sendromlu ve engelli çocuklarla bir araya geldi.

27

Vakfıkebir'deki açılış ve iftar programının ardından Trabzon'a dönen Başkan Ahmet Ağaoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ve Başkan Yardımcısı Müminhan Bilgin, davet üzerine işletmesini down sendromlu çocukların yaptığı Ballim Cafe'ye konuk oldu.

37

Bir süre engelli çocuklar ve aileleriyle sohbet eden Ağaoğlu, önümüzdeki sezon her birini stadyumda ağırlama sözü verdi.

47

Çocuklara hediye veren Başkan ardından hatıra fotoğrafı çektirdi.

57
67
77
İlk yorum yazan siz olun

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haberleri

Daha fazla haber:
© 2007

Haber61


‧ Anasayfa ‧ İletişim