Türkiye'nin konuştuğu failler Trabzon'da yakalandı

Türkiye'nin konuştuğu failler Trabzon'da yakalandı

Rize'nin İkizdere İlçesi Güneyce Beldesinde taranan kahvehanede 3 kişinin ölümüne 6 kişinin yaralanmasına neden olan olayın şüphelisi olduğu öne sürülen 2 kişi gözaltına alındığı öğrenildi.

Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Kahvehanenin uzun namlulu silahlar ile tarayan ve 33 RV 875 plakalı araç ile kaçan şüpheliler, sonrasında kaçtıkları aracı Trabzon'un Hayrat İlçesinde ateşe vererek kayıplara karışmıştı.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yapmış oldukları çalışmada olay sırasında araç içerisinde olduğu öğrenilen H.S'yi Of ilçesinde gözaltına aldı. Rize İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ise; aracın sahibi henüz kimliği açıklanmayan bir kişiye de gözaltına aldığı öğrenildi.

Öte yandan; olayın azmettiricisi olduğu öne sürülen bir şüpheli şahısın yakalanması için çalışma başlatıldığı bilgisine ulaşıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü  



İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri