Trabzon'da sokak çalgıcılarına müjdeli haber! Talimat geldi!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat zorluoğlu, Uzun Sokak ve Meydan civarında müzik yapan çalgıcılara dokunmayın talimatı verdi.

Haber61 - Haber Servisi

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, göreve gelmesinin 3. ayının dolduğu gün belediye üst yönetimi ve daire başkanlarıyla bir değerlendirme toplantısı yaptı. Geride kalan 3 ayı ele aldığı toplantıda, Uzunsokak ve Meydan Parkı'nda müzik yapan çalgıcılar için talimat verdi. 

Bu şehirde yeni yönetim olarak, kültür ve turizm alanında yeni işler, yeni projeler ortaya koymak durumunda olduklarını anlatan Başkan Zorluoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“Şehirde etkinlik noktasında büyük eksiklikler görüyorum. Trabzon’da süratle yeni etkinlikler düzenlemeli, hemşehrilerimizi kültür sanat faaliyetleriyle daha çok buluşturmalıyız. Ayrıca zabıta ekiplerimizin Uzun Sokak ve Meydan gibi hemşehrilerimizin yoğun kullandığı mekânlarda müzik yapan, horon oynayan gençlere anlayışla yaklaşmalarını istiyorum. Eğlenen insanlardan kimseye zarar gelmez. Sıkıcı ve mutsuz şehirler değişip gelişemez. Başkalarına rahatsızlık vermediği sürece zabıta görevlilerimiz bu tür etkinliklere müsamaha gösterecek. Öte yandan, dilenci ve işportacılara kararlı şekilde müdahaleye devam edeceğiz. Kaldırım işgalleri konusunda da taviz vermeyeceğiz. Ayrıca belediyenin mülkü olup kirada bulunan yerlerle ilgili de denetim mekanizması kuracağız.”

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (10)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri