Trabzon'da bugün hangi filmler izlenecek?  

TUFFEST, Trabzon’da yazlık sinema gösterimine devam ediyor.

16-26 Ağustos tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenen Uluslararası Film Festivali (TUFFEST), bugün de yazlık sinema gösterime sunacak.



Bugüne kadar halka ücretsiz olarak film gösteren TUFFEST, yoğun bir ilgiyle karşılaştı. Bugün Sürmene, Atatürk Alanı ve Zağnos Vadisi’nde filmler gösterime girecek.


 
SÜRMENE’DE “120” FİLMİ GÖSTERİMDE 


TUFFEST, bugün Sürmene ilçesinde 120 filmini gösterecek. Başrollerini Cansel Elçin, Özge Özberk’in oynadığı ve yönetmen Özhan Eren ile Murat Saraçoğlu’nun filmi 120 saat 20.00’da halka ücretsiz olarak gösterilecek.

 
ATATÜRK ALANI’NDA "TATLIM TATLIM"

Trabzon Uluslararası Film Festivali (TUFFEST), en yoğun ilgiyi gördüğü Atatürk Alanı’nda bugün Tatlım Tatlım filmini gösterecek. Gündüz düzenlediği etkinliklerle, akşamları da ücretsiz olarak sunduğu filmlerle on binlerce kişiye ulaşan TUFFEST, bu akşam ise başrollerini Gupse Özay, Büşra Pekin’in oynadığı ve yönetmen Yılmaz Erdoğan’ın filmi Tatlım Tatlım’ı saat 21.00’da halka ücretsiz gösterecek.


 
ZAĞNOS’TA "SON MEKTUP"

Trabzon’da 1.’si düzenlenen Uluslararası Film Festivali, açılışını yaptığı Zağnos Vadisi’nde Son Mektup filmini gösterime sunacak. TUFFEST, bu akşam saat 20.00’da başrollerini Nesrin Cavadzade, Tansel Öngel’in oynadığı, yönetmen Özhan Eren’in filmi Son Mektup’u halka buluşturacak.
 

"AŞIK" FİLMİ GALA YAPTI

Emirhan Kartal, Meltem Miraloğlu, Yeliz Şatıroğlu gibi ünlülerin oynadığı, yönetmen Bilal Babaoğlu’nun filmi Aşık, dün Royal Sineması’nda galasını gerçekleştirdi. Galaya film yönetmeni Bilal Babaoğlu, yapımcı koordinatör Emine Koçak, TUFFEST ekibi ile birçok vatandaş katıldı. 16.00’da başlayan kokteylin ardından 16.30’da film izlendi. Film bitiminde ise izleyicilerle söyleşi gerçekleştirildi.
 


FORUM’DA BUGÜN 2 GALA

TUFFEST, bugün Forum AVM’de iki gala gerçekleştirecek. 16.30’da başrollerini Robert Hands, Evan Bendall’ın oynadığı, yönetmen Ruth Platt’ın filmi Lesson’un galası yapılacak. Bu akşam 21.30’da ise başrollerini Mine Özen, Senem Çelikkol’un oynadığı, yönetmen Ayhan Salar ile erkan Tahhuşoğlu’nun filmi Eşik’in galası yapılacaktır.
 
 

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri