Trabzon uçağında DEAŞ gözaltısı

Trabzon’da DEAŞ şüphelisi bir şahıs uçak ile kente geleceği bilgisini alan TEM şube operasyon ile şahsı gözaltına aldı.

Haber : Şükrü Üçüncü - İstanbul’dan Trabzon’a havalanan uçak içerisinde DEAŞ operasyonu gerçekleşerek 1 kişi yine bu örgüte üye olduğu şüphesi ile gözaltına alındı.
 
TRABZON’DA DEAŞ OPERASYONU
 
Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri; kent genelinde yapmış olduğu çalışmalarda bir kişinin DEAŞ ile bağlantısı şüphesi tespit edildi.. Bu durum üzerine hareket eden TEM ekipleri; şahsın adresinde olmadığını belirleyerek nerede olduğu yönünde çalışma başlattı.
 
UÇAK İLE TRABZON’A GELDİĞİ TESPİT EDİLDİ
 
Adının M.K. olduğu tespit edilen DEAŞ şüphelisinin İstanbul ilinde bulunduğunu belirleyen ekipler; durumu İstanbul’a bildirdi. Bu ilde yapılan çalışmada ise; şahsın Sabiha Gökçen Havalimanında uçak ile Trabzon’a hareket ettiğini tespit etti. Durum Trabzon Terörle Mücadele Şube Müdürlüğüne (TEM) bildirildi.
 
HAVALİMANINDA GÖZALTINA ALINDI
 
Trabzon TEM Şube Ekipleri; uçağın iniş yapacağı saati belirleyerek Trabzon Havalimanında önlem aldı. İstanbul’dan gelen uçak alana indikten sonra ekipler; uçakta yolcu olarak bulunan M.K.’yı gözaltın alarak Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne sevk etti. Şahsın burada sorgusunun sürdüğü öğrenildi.
 
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri