Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanını seçti

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın Genel Kurulu bugün gerçekleşti. ​

Haber61 / Haber Servisi 

Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası bugün yapılan seçimle yeni başkanını belirledi. Genel kurulda mevcut başkan Turan Altuntaş, Boztepe Durak Başkanı Hüseyin Turgut Aydın ile odanın eski Genel Sekreteri Ömer Hakan Usta yarıştı. 


Resmi sonuçlara göre Ömer Hakan Usta, Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni başkanı oldu. 


OY RAKAMLARI

Genel kurulda Ömer Hakan Usta 762 oy alarak Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası'nın yeni başkanı seçildi. Başkan Turan Altuntaş 452 oy alırken diğer aday Turgut Aydın 58 oy alarak seçimi kaybetti. Seçim sonuçlarının belli olmasının ardından kaybeden adaylar salonu terk etti. 

USTA: HAYALİMDİ

Arkadaşları tarafından omuzlarda taşınan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası yeni Başkanı Ömer Hakan Usta, hayalinde oda başkanlığı olduğunu belirterek, “1997 yılında Şoförler Odasının önünden geçerken burada çalışmak isterim dedim. Aradan 1 yıl geçti çalışmaya başladım. Şoförlük yaptım sonra memur oldum. Genel sekreterlikten sonra Allah’ın izniyle başkan oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

GENEL KURULDA TÜM YAŞANANLAR

Genel kurulda tatsızlık yaşanmaması için yoğun güvenlik önlemi alındı. Oy kullanacak delegelerin genel kurul salonuna arama yapılarak geçişi sağlanıyor. Ayrıca, üye kartları olmayanlar salona alınmıyor. 

BASINA ENGEL

Genel kurula davet edilen basın mensuplarının, Şoförler Odası yönetim kurulunun aldığı karar öne sürülerek güvenlik gerekçesiyle içeriye alınmaması büyük tezatlık yarattı. Seçimi takip etmekle görevli gazeteciler için çözüm yolunun aranacağı belirtilmesine rağmen bu konuda henüz bir adım atılmadı. Basın mensupları otelin dışında salona girmek için bekliyor.

KAVGA ÇIKTI

Başkan adaylarının konuşmaları sırasında otel dışında bekleyen güvenlik güçleri salona girdi. Salonda yaşanan gerginliğin kavgaya dönüştüğü öğrenilirken güvenlik güçleri bir şahsı salondan dışarı çıkardı. 

GENEL KURUL DEĞİL SANKİ SAVAŞ ALANI! 

Konuşmaların ardından oy kullanılmaya başlandı. Genel kurul için 200'den fazla asker görevlendirildi. Askerleri görenler 'Genel kurul değil sanki savaşa geldik' sözleriyle şaşkınlığını dile getirdi.

Oy verme işlemleri tamamlandı. Oy sayımına geçildi. 

KAZANAN BELLİ OLDU

Kıran kırana geçen seçimi, Ömer Hakan Usta kazandı. Sonuçların açıklanmasının ardından diğer adaylar salonu terk etti. Ömer Hakan Usta omuzlara alınarak zaferi kutladı. 

 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (19)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri