Trabzon Artvinliler Derneği’nden anlamlı ziyaret

Trabzon Artvinliler Derneği’nden Artvin Spor Kulübüne anlamlı ziyaret.

Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ile yönetim kurulu üyeleri Artvin Spor Kulübünü ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Artvin Spor Kulübü Başkanı İrfan Yıldırım ise kulübün kuruluş amacı ve sportif faaliyetleri hakkında Başkan Külekçi’ye bilgi verdi.

Başkan Külekçi, "Trabzon’da yaşayan Artvinliler olarak doğup büyüdüğümüz ilimizi ve şehrin adını taşıyan Artvin Spor Klubününün değerli başkan ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etmekten son derece mutluyuz.” dedi.

ARTVİN SPOR’A SAHİP ÇIKMALIYIZ

Dernek olarak Artvin Spora her konuda sahip çıkacaklarını belirten Külekçi, "Doğal güzellikleriyle ünlü şehrimiz Artvin’in sporda ve özellikle spor branşında öne çıkması Trabzon’da yaşayan Artvinlileri sevindirmiş ve gururlandırmıştır. Özellikle çocuklarımızı ve gençlerimizi spor etkinlikleriyle kahve köşeleri, internet cafeleri başta olmak üzere bir çok kötü alışkanlıklardan alıkoyacağına yürekten inanıyoruz. Bizde Trabzon Artvinliler Derneği Yönetim Kurulu olarak ilimizde amatör sporun gelişmesine maddi ve manevi katkı sunacağız. Artvin Sporda kurulan güzel dayanışmaya katkı sağlayacağız. Artvin Sporun profesyonel lige çıkmasını çok arzuluyoruz. Artvin Spor Kulübünün ilimizi futbolda en iyi şekilde temsil edeceğine inancımız tamdır. Yeni yönetime ve futbolcu kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Ziyarette, Yönetim Kurulu Üyeleri Özlem Sarayoğlu,  Göksen Sönmez, Sedat Ali Öktem, Hakan Ermiş ve Murat Küçükay ile Trabzon Artvinliler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Serkan Coşkun, Özcan Ülkeroğlu ile Sosyal Güvenlik İl Müdürü Kahraman Derece hazır bulundu.Ziyaretin sonunda Başkan Yıldırım, üzerine isminin yazılı olduğu forma ve atkıyı Başkan Külekçi’ye hediye etti.




 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri