TEV üstün başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Türk Eğitim Vakfı (TEV) Trabzon Şubesinden burs alarak eğitimlerini sürdüren üstün başarılı öğrencilere sertifika verildi. 

Karadeniz Teknik Üniversitesinde eğitimlerine devam eden 35 öğrencinin ödüllendirilmesi amacıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde tören düzenlendi.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, burada yaptığı konuşmada, öğrencilere burs veren TEV'in öneminden bahsederek, "Bu büyük gönüllü hareketin ülkemize ne kadar katkısı olduğunu hepimiz yaşayarak görüyoruz." dedi.

Gümrükçüoğlu, TEV'in çalışmalarına destek olmanın kendileri için adeta bir vazife olduğunu ifade ederek, "TEV ve burs alan öğrenciler tek devlet, tek millet, tek vatan ve tek bayrağa topyekün sahip çıkmamızda çok önemli görevler ifa etti. Bu vatanın ülkesiyle ve milletiyle bölünmez bütünlüğünün takipçileri olan sizleri desteklemeyi, yerel yönetimler olarak vazife biliyoruz ve hiçbir zaman da bu desteğimizi bırakmayacağız." diye konuştu.

TEV Trabzon Şubesi Başkanı Hasan Melek ile iş ve eğitim dünyasından davetlilerin katıldığı törende, öğrencilere sertifika verildi.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri