Şanlıurfalı öğrencilerin Trabzon sevgisi

Şanlıurfa’dan Trabzon’a gelen öğrenciler hayran kaldı.

Haber61 - Haber Servisi - İçişleri Bakanlığı tarafından yürütülen "Biz Anadoluyuz" projesi kapsamında Şanlıurfa'nın Suruç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullardan oluşturulan 150 kişiden oluşan öğrenci  Trabzon’a geldi.


4 gün boyunca Trabzon’da tarihi ve turistik yerleri gezen öğrenciler bugün ise Trabzonspor Kayserispor maçını izlemek için Şenol Güneş Stadyumuna geldiler.

Karşılaşma öncesinde Haber61’e açıklamalarda bulunan kafiledeki bazı öğretmenler ve öğrenciler, Trabzon’u çok sevdiklerini belirttiler.

Öğretmenler kendilerinin de Trabzon’a ilk defa geldiklerini ifade ederek öğrenciler için bu projenin çok iyi olduğunu ve öğrencilerin ve kendilerinin çok güzel zaman geçirdiklerini vurguladılar.

Bazı öğrenciler Trabzon’u Şanlıurfa’dan daha çok sevdiklerini söyleyerek ileride üniversite öğrencisi olarak Trabzon’a gelmek istediklerini belirttiler.
 

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri