Metin Alper’den yeni yıl mesajı

Trabzon Emniyet Müdürü Alper’den yeni yıl mesajı.

Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper yeni yıl mesajı yayınladı.

Alper mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde hayata dair acı ve tatlı olayları, sevinçleri ve hüzünleri ile birlikte bir yılı geride bırakıp, yeni bir yılı karşılamanın mutluluk ve heyecanını yaşamaktayız. 
Geride bıraktığımız 2020 yılını dünyayı etkisi altına alan pandemi ile mücadele ederek geçirdik. Bu zor süreç içerisinde vatandaşlarımızın huzur ve güvenliğini temin etmek için gece gündüz demeden çalıştık.
Hizmet etmekten onur duyduğumuz değerli Trabzon halkımızın huzur ve güvenliğini sağlamak için yeni yılda da fedakârca çalışmayı kendine şiar edinmiş teşkilat mensuplarımla 24 saat görev başında olacağız.
Bu vesile ile salgın sürecinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı ve halkımızın huzur ve güvenliği için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. 
2021 yılının Trabzon’umuza ülkemize ve tüm insanlığa sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan diliyor,  milletimizin ve tüm teşkilat mensuplarımızın yeni yıllarını en içten dileklerimle kutluyorum.”
 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri