Hülya Ulusoy: "Herşeyin kadınla başladığına inanıyoruz"

Kadınla Başlar Derneği kermes düzenledi.

Kadınla Başlar Derneği, Zorlu Grand Hotel'de kermes düzenledi.

Kadınla Başlar Derneği Başkanı Hülya Ulusoy Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu. Ulusoy, "Kadınla Başlar Derneği olarak bu kermesi düzenledik. Herşeyin kadınla başladığına inanıyoruz. Bugün ilk defa böyle bir etkinlikte bulunuyoruz. İnşallah her zamanki gibi çok iyi geçer." dedi.

Derneğin amacından da bahseden Ulusoy, "Kadınla herşeyin başladığına inandığımız gibi, kadınla heryerde olacağımıza inanıyoruz. Bu sebeple yola çıktık. Hepbirlikte heryerde olacağız. Bundan sonra da önemli projelere imza atacağız." ifadelerini kullandı.

"KARŞILIKLI EMPATİ VE SİNERJİ İLE..."

Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü'nde Uzman olan Nuray Kansız Nuray Kansız, "Kermese katılım yoğun. Her sektörden kadınlarımız burada. Kendi el emeklerini üretenler de var, aracı olanlarda var. Bu çok güzel bir duygu. 35'e yakın dernek üyesi var. Hepsi bize; bizde onlara inanıyoruz. Karşılıklı empati ve sinerji ile bu işi başaracağımıza inanıyoruz." dedi.

Sigortacı Ayşe Saral, Mimar Emine Küçükali, Sanayi Teknoloji İl Müdürlüğü'nde Uzman Nuray Kansız, yönetici Ahsen Özarslan, BEBEKO Mağazası yönetim kurulu başkanı Esra Özyazıcı, sigortacı Nagihan Uzun, İzgören Akademi Kurumsal Eğitmeni Acun Erkuloğlu, Avukat Fatma Konakbaş, turizmci Gülşah Helva ile birlikte Kadınla Başlar Derneği'nin kermesi devam ediyor.

Kadınla Başlar Derneği Hakkında: "Her şey kadınla başlar; çünkü kadın annedir, kadın eştir, kadın kardeştir, kadın hayatı başlatan hayata yön verendir, kadın, bir de Karadeniz kadını olunca cesarettir." sloganı ile yola çıkan dernek Hülya Ulusoy başkanlığında Trabzon'da kurulmuştur. Trabzon'da sanat, bilim, kültür ve eğitim ile ilgili her konuda kadın birlikteliğini sağlamak üzere projeler geliştirmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Trabzon Haber Haberleri