Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'dan 2023 talimatı verdi! "20 yılın en kritik kavşağı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Trabzon'da İl Danışma Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Trabzon İl Danışma Meclisi Toplantısı'nda önemli açıklamalarda bulundu.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

"Bu muhteşem buluşma için Trabzon İl Teşkilatı'na, milletvekillerine, gençlik ve kadın kollarımıza teşekkür ediyorum. Bu gençlik hiçbir partide olmayan gençlik. Gençler 2053'e hazır mıyız? Teknofest gençliği olarak yola devam edeceğiz. 

Türkiye'ye daha fazla yatırım kazandırarak ve ülkemizi güçlendirerek geçmişimizin emanetine sahip çıkıyoruz. Dün Giresun'daydık. Hem Dereli'de hem de Giresun'da vatandaşlarımızla bir araya geldik. İnşaasını tamamladığımız yapıları vatandaşlarımızla buluşturduk. Vatandaşlarımıza söz verdiğimiz gibi sel felaketinin yaralarını sarmaya başladık. 

İNSANIMIZI ENFLASYONA EZDİRMEME SÖZÜMÜZÜ TUTTUK

Salgın sürecini en az hasarla atlatan ülkelerdeniz. İnsanlarımızı enflasyona ezdirmeme sözümüzü yerine getirdik. 225 milyar doları aşan ihracat rakamını, ülkemizin salgın dönemindeki bir başarısı olarak değerlendiriyorum. 

REZİL OLMAKTAN USANMADILAR

Sadece istismar etmenin, çamur atmanın peşindeler. AK Parti'nin ulaştığı seviyeye muhalefetin hayalleri bile yetmiyor. Yabancı büyükelçilere şikayet dilekçesi yazıyorlar. Kimin nereye, nasıl oturacağı kavgası veriyorlar. CHP'li belediyelerde yolsuzluk, hırsızlık hat safhaya çıkmışken asılsız iddialarla yatırımlarımızı engellemeye çalışıyorlar. Biz bunların yalanlarını mahkeme salonlarında çürütmekten bıktık. Ama onlar rezil olmaktan hiç usanmadılar. Siyasete yalan bulaştırma hastalığından kendilerine bir türlü kurtaramadılar. Avukatlarımız aracılığıyla hukuki yollara başvurduk.  Hakikatleri tek tek yüzüne çarpacağız.

VAHİM BİR DURUM

AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak kendi siyasi çıkarlarını ülkenin üzerinde gören bir anlayışı kabul etmiyoruz. Özellikle iktidara giden yolun sandık yerine yabancı devletlerin kapısında aranmasını çok tehlikeli buluyoruz. Milletlerinin hak ve hukukunu savunmak için görevlendirilen büyükelçilerin muhalefetçe arzuhal makamına dönüştürülmesi Türkiye'nin bağımsızlığı adına vahim bir durum.

ONLAR DA RAHATSIZ OLUYOR

CHP ve ittifak ortakları bir an önce kendilerine çeki düzen vermelidir. CHP'ye oy vermiş tüm vatandaşlarımın da bizimle aynı fikirde olduklarını biliyorum. Bay Kemal ve yoldaşlarının beceriksizliğinden bizim gibi CHP'liler de, nasıl bir rahatsız oluyorsak onlar da rahatsız oluyor.

GÖNÜLLERDE TAHT KURMAK İÇİN ÇALIŞAN BİR KADROYUZ

Muhalefetin gündemiyle bizim gündemimiz arasında dağlar kadar fark var. Biz gönüller yapmak, gönüllerde taht kurmak için çalışan bir kadroyuz. Bizim siyasetimiz kuşatıcı, kucaklayıcı farklılıklara değil ortak değerlere dayanır.

Biz bu millete sevdalıyız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Ne yapıyorsak gençlerimiz, kadınlarımız, çiftçilerimiz, işçilerimiz, üreticilerimiz için yapıyoruz. Batı'da ne varsa Doğu'da da aynısı olsun istiyoruz.

TRABZONSPOR ZAMAN TÜNELİ'Nİ KURUYORUZ

Buradan bir müjde de vermek istiyorum. Avni Anker Stadı yerine yaptığımız Millet Bahçesi'nde tarihi bir projeyi hayata geçiriyoruz. Trabzonspor Zaman Tüneli'ni kuruyoruz. Trabzonspor'un tarihi başarıları 4 boyutlu olarak misafirlere gösterilecek. Bu yatırımın şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.

MUHALEFETİN FİYASKOLARI BİZİ ASLA REHAVETE SÜRÜKLEMEMELİDİR

Trabzon'daki ulaşım projelerini sene sonuna kadar tamamlıyoruz, Zigana Yolu'nu da bu yıl sonuna kadar bitiyoruz. Son 19 yılda ne başardıysak, milletimizle gönül gönüle vererek başardık. Şimdi önümüzde son 20 yılın en kritik kavşağı var. Muhalefetin fiyaskoları bizi asla rehavete sürüklememelidir."

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri