AK Parti Yomra’da İstifa sonrası flaş sözler: Görüşlerimiz hiçe sayıldı

Yomra’da AK Parti’den istifa eden meclis üyesi Metin Özke’den flaş açıklamalar.

Trabzon'un Yomra İlçesi AK Parti’de sular durulmuyor. Meclis üyeleri Gözde Atasoy Koç, Metin Özke, Sabri Selim, Furkan Bayrak ve Nihat Gümrükçü AK Parti’ten istifa etti.

Cuma günü istifasını veren AK Parti İlçe Başkanı Avni Adanur’un ardından bugün de 5 meclis üyesi; Gözde Atasoy Koç, Metin Özke, Sabri Selim, Furkan Bayrak ve Nihat Gümrükçü AK Parti’ten istifa etti.

İstifa eden isimlerden Metin Özke “Görüşlerimiz hiçe sayıldı” ifadelerini kullanarak “Yomra’da benzin istasyonunun satışıyla alakalı alınan karar sonrası sıkıntı oldu. Tülay Adanur hanımefendinin oyu ile karar geçti. Ben ret oyu kullandım. Ancak alınan karar sonrası ilçe başkanına, il yönetimi tarafından haksızlık yapıldı. Ona yapılmış haksızlık bize yapılmış demektir. Bizim görüşlerimiz hiçe sayıldı ve dayatmalar yapıldı. Biz de istifa kararı aldık. Dikkate alınmadığımız yerde durmanın bir anlamı yoktu” ifadelerini kullandı.

Haber61 - Haber Servisi

Yorum Yap
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (11)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Trabzon Haber Haberleri