Ziyahan Kılıç'tan altın madalya

  25-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Sinop’ta yapılan Küçük Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Trabzon Belediye Spor Kulübü’nden 34 kg’da Ziyahan Kılıç altın madalya kazandı.Belediye Spor Antrenörü Nazım Dalkıran yaptığı açıklamada,”Ziyahan KI

 

 

25-30 Haziran 2012 tarihleri arasında Sinop’ta yapılan Küçük Minikler Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası’nda Trabzon Belediye Spor Kulübü’nden 34 kg’da Ziyahan Kılıç altın madalya kazandı.

Belediye Spor Antrenörü Nazım Dalkıran yaptığı açıklamada,”Ziyahan KILIÇ, çok yetenekli bir sporcu, ileriki yıllarda Türk boksuna çok daha büyük başarılar kazandıracaktır. A Milli Takım Kampı’nda olmam sebebiyle şampiyonaya hazırlayan yardımcı antrenör hocalarım Evren IŞIK, Burak KELEŞ ve Gökhan KAZAZ’a teşekkür ediyorum. Böylesine değerli sporcuları boksa teşvik eden ailelerine de ayrıca teşekkür ediyorum. Her zaman olduğu gibi büyüklerde ve aynı zamanda alt yapıda bizleri destekleyen Trabzon Belediye Spor Kulübü’ne de teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri