Yılmaz: Bu maçı kazanabilirdik

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çorumspor ile 0-0 berabere kalan Ofspor'da teknik direktör Erdoğan Yılmaz, buldukları fırsatları gole çeviremedikleri için bu maçtan 1 puan aldıklarını söyledi. Yılmaz, Çorumspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, “B

TFF 2. Lig 4. Grup'ta sahasında Çorumspor ile 0-0 berabere kalan Ofspor'da teknik direktör Erdoğan Yılmaz, buldukları fırsatları gole çeviremedikleri için bu maçtan 1 puan aldıklarını söyledi.

 

Yılmaz, Çorumspor'un çok iyi bir takım olduğunu belirterek, “Bize karşı çok iyi direndi. Bize fazla hareket alanı bırakmadı. Biz de lider olmanın getirdiği stres ile nasıl olsa yeneriz, mutlaka yeneriz düşüncesinde hakim olunca bulduğumuz fırsatları gole çeviremeyince maç berabere bitmiş oldu” dedi.

 

Her maçı kazanmak için çıktıklarını ifade eden Yılmaz, “Çorumspor'da o maçlardan biriydi.Bizler de erken lider olduğumuz için oklar bize çevrildi. Rahat bir oyun oynamadık. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz. rakip kapanınca fazla etkili olamadık. Bulduğumuz fırsatları gol atabilseydik daha farklı olabilirdi ama golde yiyebilirdik” diye konuştu.

Selahattin AYDINLI

İlk yorum yazan siz olun
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri